Over ons

Ik ben opgegroeid op een boerderij in het noorden van Portugal. Mijn vader maakte zelf zijn olijfolie en wijn. Ook slachtte hij zelf zijn kippen en varkens. Mijn moeder stond hele dagen in de keuken om ons te voorzien van twee warme maaltijden per dag. Door het heerlijke klimaat aten we vaak buiten en stond mijn vader achter de barbecue. Als klein meisje stond ik er al bovenop en van hem heb ik geleerd hoe je ‘echt’ moet barbecueën. Ik word er nu door mijn familie om geroemd!

Voordat ik de stap heb genomen om mijn eigen winkel te openen, is er wel wat aan vooraf gegaan.

Door de schaarste aan werk ben ik op mijn 27ste naar Nederland verhuisd. Jarenlang heb ik voor een baas gewerkt. Ik woonde tussen de Portugezen en leefde nog steeds in mijn eigen cultuur. Tot ik Jason tijdens mijn werk leerde kennen. Hij leerde mij Nederland op een andere manier kennen. Maar andersom ook, ik leerde hem de Portugese cultuur kennen en hij begon steeds meer te begrijpen waarom ik mijn land zo mis. In 2009 zijn we getrouwd en een paar jaar later kregen we onze zoon Leroy.

We reisden regelmatig voor een aantal weken naar Portugal om bij mijn ouders te verblijven. Hier werden we verwend met het heerlijke Portugese eten en de lekkere wijnen. Als we terug naar Nederland gingen, werd de auto volgepropt met wijn en Portugese producten.

Steeds meer mensen ontdekten dat wij veel Portugese producten hadden en daarom zijn Jason en ik gestart als importeur van Portugese wijnen en producten.

De echte grote stap heb ik genomen nadat mijn contract bij mijn huidige werkgever niet werd verlengd. Dit was mijn kans en die liet ik niet lopen!

Nu ben ik de trotse eigenaresse van Nossa Casa.

Ik ontmoet jullie graag in mijn winkel zodat ik jullie kan laten proeven van onze producten en wijnen. Neem alvast een kijkje op mijn website, hier staan ook alle producten die wij verkopen.

Tchau

Catarina

TERUG